Monday, June 6, 2011

Hari berjalan bersama mereka :)

Assalamualaikum :)


hari tu, 21 May 2011,  punya laa nak sgt ngk satu cerita ni. huhu myra ngk nur kasih the movie dua hari selepas filem ni keluar dekat pawagam. hari sabtu hari tu, sebab cuti kan ? so, pergi la berjalan jap. hee pergi berlima and i'm the driver. haha pergi dengan kak siti( akak muhsin ), muhsin, and dua orang adik myra yang no 2 and 3 tu. law tak, adik myra lagi 2 orang tu nak ikut, adik muhsin nak ikut, makk aihh. memang last2 bwk 2 family sekaligus la kann ? :P haha sorii adik2. next time ye. akak ni bawak Nissan Grand Livina aje. tak muat -.- 


kitorang gerak lambat kot. dalam pukul 3.45 pm. huhu movie tu start pukul 4.05 pm. tapi sebab nak sgt ngk nur kasih ni. pergi jugak lah. pehh, mau myra tak speed cm ape kan. haha kitorang pergi Todays Mall aje. itu aje yang paling dekat :) sampai2, dalam 4. 10pm. peh2, nak beli tiket da FULL kan. memang kiciwa tahap dewa la time tu. hukhuk ade lagi 1 tayangan pukul 6.00pm. so, setelah runding2, kak siti pun nak sgt ngk cerita ni sama ngan myra, so, kitorang decide tunggu sampai pukul 6.00pm lah. kitorang dah berfikir aje, ape nak buat kot 2 jam. isk2. kitorang ronda2 todays mall tu je laa. stop solat asar sebentar dan kitorang pergi tempat game. haha huii, tempat game tu budak2 punya sebenarnya kot. sebab orang besar punya ada dekat tingkat atas -.- takpe laa. ade 2 game myra main. ada 1 game tu favourite game myra dengan muhsin. haha but hilang ingatan jap. tak ingat la seyh nama game dia. hee tapi sumpah seronok. myra bergalak aje main game tu sampai hilang suara. huhu oh, ye. adik myra dua orang tu pi ngk cerita KONGSI. so, dyorang tak join kitorang ngk nur kasih la. 


comment pasal cerita ni, boleh tahan laa. tapi dari 5 star myra bagi 3.5 kot. myra lagi suka cerita bersiri dia. lagi mantap. hee movie dia ni agak berat. tu yang tak berapa best. hee but tak taw la kan pandangan korang. thats only my opinion. habis movie dalam 7.30pm kot. terus g solat maghrib dan balik :) balik malam tu myra bertiga je. sebab muhsin dengan kak siti balik dengan member dyorang yang join kitorang ngk nur kasih. hee alhamdulillah. selamat sampai rumah dalam pukul 8.45pm :D seronok dapat jalan ramai2 dengan dyorang =) udah2 le tu myra, waktu enjoy sudah habis. kena kerja plak sekarang -.- 




myra and kak siti :)
both of us wear pink kurung >.<

candid :)
kenapa terkejut sgt cik abg yang berbaju warna biru tu :P

 Assalamualaikum.

2 comments:

  1. siti rohani!! hehe..
    lame x jumpe rohani.. nnti balik kmpung harap dpat jumpe :)
    best la korang.. hehe

    ReplyDelete
  2. heee kak amal, insya Allah. next time, boleh pergi ramai2 :)

    ReplyDelete

..