Monday, November 1, 2010

Dinner ? oh, fun!

Assalamualaikum :)
malam semalam, kami 1 family pergi dinner. dekat mana? for those yang duduk Kota Tinggi, Johor mesti korang taw Hasan Ong kan ? restoran seafood tu. hee tp myra g yg dekat cawangan dia. kt Kota Jaya :) semua ada semalam, cuma my adik yg second je takde. dia stay uma member dia kt JB. ni picture2 before pergi makan :D

with my mama :)

 myself :)
Puan Hajah Ramlah bt Sa'at =) mama tercinta <3 
                                            cehh. sempat plak mereka beristirahat =)

lama kot tunggu makanan smpai semalam. haha sebb ada org buat jamuan. so kami terpaksa la tunggu. nasib baik ada bolaa. best sikit nengok tahuu. Haha i sokong negeri sembilan. but pity them, kalahh. tapi takpe. next year ada lagii :) chayok2 ! heee


oh, ya. menu yang kami pilih semalam. tra tang tang :D hee tak bnyk, sebab yg perut buaya tu tak de. opss. sori dik. terngumpat. Haha dia yang kuat makan. hee but terlupa nk amek masa before makan. dah habis baru amek gambar. lahap sangat. haha err tak pe kan ? Haha


                         daging rusa masak... err lupe ! haha tapi sumpahh sedap gilaaa :))))

                                       ikan siakap masak steam thai :D fuhh ! nyummy :)
                                                  nasi goreng for 4 orang makan :)

                                                    ais krim goreng :) my favourite ! hee

                                                    khusyuk adik i makan :D Haha

                                                                ayah sayang <3

food yang tiada dalam gmbr. shark fin. sayur kangkung goreng belacan. dgn apa lg ek ? lupaa dahh. Haha okay. thats all for yesterday. ngeee~ bye peeps!
 

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..