Tuesday, May 23, 2017

VIVIX untuk badan sihat bagi persediaan Ramadhan :)

Photobucket
Assalamualaikum :)

Ramadan dah dekat. Dah buat persediaan? Apa persediaan kita tu? Mental, fizikal semua kena mantap untuk beribadah kejar pahala sebanyak mungkin.❤️


Kan best kan kalau masa nak terawih nanti, badan sihat je, lutut kuat, tak sakit2 sendi, tak lenguh2 sana sini. 

Kalau selama ni mampu 8 rakaat, inshaAllah ada rezeki tahun ni boleh 20 rakaat pulak! Wahhh. Bukan tu je, mampu plak bgn tahajud sujud lama2 tak sakit lutut, tak lenguh2 1 bdn. Seronok kan?

Nak tau macam mana tak? 🤗🤔👇🏻

Vivix ni antara supplement kesihatan yg plg best. 😍Hanya minum 1 sudu sehari. InshaAllah sikit2 mula nmpk perubahan. Lutut makin kuat, badan makin sihat, lenguh2 hilang.

Dapatlah beribadah dengan senang hati kan. Orang yg bermasalah kena consume, yg sihat pun boleh jugak consume untuk kesihatan dalaman. Kita ni kdg2 muda2 dh mcm2 sakit mcm org tua plak 💆🏻 haha 

Kalau sayang mak ayah atok nenek kita yg dh dah makin berusia, bdn dh mula cepat letih, sakit2, boleh sgt belikan 1 botol vivix ni. Mudah-mudahan sedap badan diorg nak beribadah di bulan Ramadan nnt. Kuat kaki nak jalan pi masjid 👍🏻

Kalau beli 2 botol, boleh dpt free keahlian terus tau! Ishhh siapa taknak, biasa nak masuk ahli dh kena byr RM80. Hiks Jimat ke jimat? Terus dpt beli dgn harga ahli plak tu.

Jom kita ikhtiar sama2 bg yg terbaik untuk kesihatan badan kita. Untung2 dpt buat pecutan ibadah ramadhan ni dgn kesihatan yg baik. Allahumma aamiin.😍 

Kalau nak tau lebih lanjut pasal vivix ni, korang pm je or whatsapp mira k, 017-424 7110. Nanti kita cerita psl vivix yg osem ni 💪🏻🌸 Ni baru 1 daripada berpuluh khasiat vivix yg mira share tau.






 Assalamualaikum.

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..