Monday, May 22, 2017

Kenapa pilih SHAKLEE :)

Photobucket
Assalamualaikum semua :) Haaa, apa khabar? Moga semua sahabat DRMM berada dalam keadaan sihat walafiat hendaknya ya.

Entry kali ni mira nak cerita macam mana mira boleh terjebak terjatuh cinta tersayang tersuka tersegalanyalah dengan shaklee. haha 

Alkisahnya bermula bila sebab hormon tak stabil, period selalu irregular since remaja lagi sampailah dah kahwin. Jenis cik p dtg 2/3 bulan sekali pun ada. Memang tak tentu langsunglah sng cerita.

So, masa tu start TTC. Consume one product ni almost 2months, tp maybe tak serasi, takde kesan. Lepas tu my aunt la yg kenalkan produk ni. 3 ni dia bg mira makan. Dia ckp try la, kita ikhtiar je. Untuk stabilkan hormon.

Dalam 2 bulan makan, alhamdulillah, dah mula nmpk kesan.😍 Sebab 2 bulan tu datang on time. Tak pernah on time tau! Haha Seronok. Tak lama lepas tu, eh cik p tak dtg lgsg plak. Pelik pun ada. Rupanya, mungkin asbab hormon dah stabil agaknya, Allah datangkan rezeki zuriat rupanya😍 hehe

Tak pernah terfikir yg hormon tak stabil, period irregular ni bahaya sebenarnya. Kesan jangka masa pnjg. Tak fikir nak solve dari awal since org asyik ckp biasa la tu, hormon haha Pd anak2 dara, remaja, yg ada masalah period irregular. Try cari cara untuk solve. One of the way maybe boleh ikhtiar dgn produk shaklee ni. Sbb mira consume memang serasi sgt. Tq my aunty sbb kenalkan hihi

Lepas tu, dari masa ke masa ada je org yg dm tanya, mira makan apa ms TTC, masa bersalin haritu plg ramai org tanya, apa ikhtiar.😂 So, dh memang ikhtiar dgn shaklee, jwb je la tu. Dh mcm consultant haha Tp masa tu belum jd Shaklee Independent Distributor lagi tau. Shaklee ptt bg reward dkt mira ni tlg promote haha

Ni la yang mira consume masa tu. heee

Meh mira share sikit apa kebaikan set yang mira consume ni untuk kesuburan:

GLA COMPLEX

✅ Berperanan untuk menstabilkan hormon 

✅ Juga untuk menghasilkan ovum yang sihat

BCOMPLEX
✅ Mengandungi folic acid yg diperlukan untuk ibu mengandung bg pembentukan bayi pd awal2 usia kandungan 

OMEGA GUARD

✅ Bagus untuk kesuburan 
.
InshaAllah, kita ikhtiar je. Selebihnya Allah yg tentukan.

Bila fikir balik, ramai pulak yg mintak pendapat & tanya macam2. So why not kita share benefits produk shaklee yg memg dh terkenal dgn ke'osem'nessnya.😍 haha

Alhamdulillah, Allah izin, skrg mira officially Shaklee Independent Distributor (SID). Haaa, pd sesiapa yg nak dptkan produk shaklee and nak tanya apa2 masalah yg mira blh tlg consult, feel free untuk mesej or whatsapp je 017-424 7110 `tu ya. Jgn malu2 jgn segan haha Mira comel orgnya tak makan org haha😝😝


Lagipun memang dah ramai (means org sekeliling mira) consume produk2 shaklee yg lain pun alhamdulillah nampak kesan positifnya. Tu yg mira jd lg suka dekat shaklee ni. hihi Mira pun minat sgt produk2 shaklee sbb mostly yg mira consume best2. Sbb dapat bg nutrisi lengkap pada badan. Alhamdulillah.

Bnyk lg set best yg mira consume. Nanti mira share from time to time. For the time being, jgn lupa follow Mira Beauty N Health

Shaklee ada bnyk set best👇🏻
SET KECANTIKAN
SET KURUS
SET KESUBURAN
SET MENYUSU
SET BERPANTANG
SET MENGANDUNG
Dannnnn banyakkk lagi yg best2. 

Boleh tengok fb page mira: Mira Beauty N Health 

Atau boleh lawat instagram mira: @mira.beautynhealth
Kalau ada yang berminat nak buat bisnes shaklee under mira, nak jd team mira pun boleh. Syaratnya mesti belum pernah register sebagai ahli shaklee & pernah consume 1/2 produk shaklee k ( Ni sbb senang nak consult org nanti bila kita sendiri pernah rasa kebaikan produk shaklee ni) :) Kalau berminat, meh whatsapp 017-424 7110. Moga kita dpt bantu ramai lg org yg ada masalah kesihatan ni dengan supplement shaklee inshaAllah.

Produk Shaklee ni bukan ubat ya dan bukan bertujuan untuk menyembuhkan atau merawat. Produk2 shaklee ni hanyalah makanan tambahan untuk bagi badan kita dapat nutrisi yg lebih baik :)

Regards,
Amirah Hasane | 017-424 7110
Your most fav SID (1243910) 

Assalamualaikum. 


0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..