Wednesday, November 3, 2010

KMNS part 3 :]

Assalamualaikum :)

heyy bloggers ;) urmm if ada sesiapa still remember la kan. myra ada story pasal KMNS ( Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan ). dah ada 2 part. masa baru masuk and masa orientasi :) now, dah nk masuk part Kuliah plak la ea. heee first day kuliah, myra masih lagi as student F2P7 :D kelas yg seronok. ! myra masuk kuliah, and sempat la belajar fizik ciput2. heee but ntah laa. tak minat en. tak nak masukkan pale otak pon. hee and the second day, masih jadi student F2P7. The third day, results for pertukaran course keluar! errr gerunnn. takut sgt tak dpt. haih. myra pergi dgn ain as kitorg kan classmate a.k.a roomate ! heee around 10.00am, kitorg pergi ngk board, sumpaa ramai gilaa oh ! dan dan yeahh itu diaaa.

NUR AMIRAH BINTI HASANE
MS 101250****
F2P7 to H5P5 :)

Alhamdulillah. dapat jugak bertukar pada sains hayat :) as my ambition is to be a pharmacist. insya Allah ;) myra tak jumpa any friends masa tu untuk masuk kuliah. segan sgt. know what ? myra masuk sorg2 dalam kuliah baruuu. gilaa segan but daripada tak masuk. kan rugi kan ?? masa masuk dah hari ketiga. oh, bab 1 biology dah habiss ??!! gilaa la nk catch up. sgt2 laju. hukhuk dalam kuliah pun tak jumpaa any kwn yg sama kelass. sedihhh. oh, ye. jumpa sorg. dia pun budak yang baru tukar. Cik Siti Fatiha bt. Abd. Razak :) hee and she become my bestfriend until now. memg selalu dgn diaa je laa.

first day masuk kelas, sgt sunyi ! omaigod ! kelas fizik dulu tak mcm gini. budak2 sgt havoc tahu ! myra masuk2 aje, semua senyap. err okayy. awal2 tu rasa sunyi sgt. maklumlah, dah la kelas baru. nobody yg tolong guide. member pun dgn budak yg baru masuk. dyorg pun tak taw pape. smpai myra balik bilik, ckp dekat ain, nak ngisss ! :'( hukhuk tapi alhamdulillah. dalam 3, 4 hari lepas tu, myra dah okayy. apa2 pon, kita yang kne bnyk ckp jugak kan. huhu

study semua awal2 was so soo KO! Haha tak tahu la kenapa. maybe masih baru. tak boleh adapt lg cara study sana. but lama-lama alhamdulillah. okay dah. i ada 2 besfriends dekat sana. Siti Fatiha Bt. Abd. Razak and Siti Solihah bt. Khaidir :) I love themm. bnyk benda yang kitorg buat sama2. but pity me. bestfriend i semua blok A. myra je tersadai dekat blok C. law myra duduk blok A, confirm myra tak duduk bilik gaknya, asek jalan g bilik member. haha

da bape bulan kitorg sama2. then, i realised, kelas kami memg BEST ! superb ! sgt unitedd. suka sgt ohh. lagi satu, kitorg gilaa bergambar dan kami kuat makan ! Haha gelak ketawa sama-sama. seronok! oh, i miss them. surely, i'll miss them a lot when i finished my semester 2 :( urmm okayy. finish about KMNS ;) bnyk lagi tapi cerita nanti laa. hee bye peeps!

 my classmates ! last day of semester 1 :)
i'm wearing baju kurung warna coklat! find me:D
                                                         sangat best dengan mereka !
    my bestfriends :) the pink one, Siti Solihah and the green one, Siti Fatiha :D
with Siti Solihah ;) 
                                                                    sahabat ;)

with Siti Fatiha. dalam kuliah :D

okay laa. sampai di sini sahaja coretan buat kali ini. hee thanks for reading ! Assalamualaikum peeps :)
 

0 orang mendoakan kebahagiaan kami :):

Post a Comment

..